Aktualnou Župi BDMS i Nacionalnom Svetištu Svetog Josipa

14. veljače do 25. ožujka
40 dana za život

Molitvene inicijativa "40 dana za život" ovu korizmu organizira molitveno bdijenje za spas nerođenih i njihove majke i očeve.

Korizmeno molitveno bdijenje ispred Opće bolnice Karlovac održavat će se svakim danom od 9 do 21 sat od 14. veljače do 25. ožujka 2018. godine

Opširnije...

19. ožujka
Molitva na završetku Godine sv. Josipa

Molitva na završetku Godine sv. Josipa u Zagrebačkoj nadbiskupiji
 
Uvod:
Braćo i sestre, na završetku Godine svetoga Josipa u našoj Zagrebačkoj nadbiskupiji, zahvalni za primljene darove uputimo svoju molitvu Zaručniku Blažene Djevice Marije i Čuvaru našega Spasitelja Isusa Krista, Zaštitniku cijele Crkve i Zaštitniku Hrvatske:

Opširnije...

16. do 19. ožujka
Svetkovina svetog Josipa i trodnevna duhovna priprava

Pozivamo Vas na duhovnu pripremu uoči svetkovine svetog Josipa. Misno slavlje sljedeće nedjelje 18. ožujka u 11 sati predvodit će prof. dr. Ivan Karlić, a pjevanje animirati Janjevački zbor iz Zagreba. Na svetkovinu sv. Josipa 19. ožujka sv. mise slavit će se u 7, 9, 11 i 18.30. Središnje misno slavlje u 11 h slavit će mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački. Taj dan zatvara se Godina svetog Josipa.

Opširnije...

18. ožujka
Križni put po gradu Karlovcu

U nedjelju 18. ožujka 2018. godine održat će se Križni put po Gradu, točnije po mjestima srušenih crkava, kapelica i krajputaša u gradu Karlovcu. Križni put počinje u Župi Presvetog Trojstva u 15.30 i završava Euharistijskim slavljem u 18.30.

Opširnije...