Najave

Početak prijava za SHKM

Početak prijava za SHKM

Dragi mladi,

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu. Jedanaesti put okupit ćemo se na nacionalnom susretu, ovoga puta u našem glavnom gradu, pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5). Iako se Susret održava u subotu i nedjelju, svi ste pozvani doći u Zagrebačku nadbiskupiju već u petak, 8. svibnja. Želja nam je da se već u petak smjestite kod svojih domaćina kako biste se međusobno upoznali i družili.

U subotu, 9. svibnja, u prijepodnevnim satima svi mladi sudjelovat će na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru Zagreba. Navečer se program nastavlja u župama u kojima ćete biti smješteni. U nedjelju, 10. svibnja, središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave za Susret počinju 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje, 15. ožujka 2020. godine. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće. Prijavljujete se svojim župnicima, župnim vikarima ili animatorima. Podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime, spol, datum rođenja, veličina majice, broj mobitela, e-mail, mjesto i župa iz koje dolazite te dolazite li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak).

Na Susret se mogu prijaviti mladi od krizmaničke dobi (8. razred osnovne škole) do 30 godina. Prijave se ispunjavaju u pripremljenom obrascu kojeg možete preuzeti OVDJE. Obrasci se nakon ispunjavanja šalju biskupijskim povjerenicima, odnosno biskupijskim uredima za pastoral mladih koji će ih potom unositi u sustav za prijave.

Molimo da se voditelj skupine prvi upiše u tablicu!

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kuna i uključuje majicu Susreta, akreditaciju te ostale materijale.

! VAŽNO: Svi mladi iz Zagrebačke nadbiskupije također se prijavljuju za sudjelovanje na Susretu kako bi dobili svoje majice i akreditacije. Prijavljujete se u svojim župama, a ispunjenu tablicu šaljete na shkm2020@zg-nadbiskupija.hr do 15. ožujka.

Čitaj dalje

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.

Život je neprekidna borba dobra i zla

Emaus svećenika Karlovačkog dekanata